Ojda, da har NRK røpet at jeg jobber med MGP-bidrag

I dag var jeg «Ukas gjest» på NRK Finnmarks ettermiddagssending. Eller det vil si: Ettermiddagssendinga gjestet meg. For den første timen av ettermiddagssendinga ble nemlig gjort direkte fra stua mi her i Kvenvika. 

Og her kom det fram ymse nyheter fra DramaKvenens liv for å si det slik…

Blant annet at jeg etterpå forhåpentligvis får avvkreftet hjernesvulst. På grunn av visse symptomer tok jeg MR av hjernen for tre uker siden, og i ettermiddag skal jeg til spesialisten som henviste meg. Jeg regner jo egentlig med å få negativt svar. Det vil si et positivt svar for min del. Hvis du skjønner hva jeg mener…

I tillegg snakka vi litt om kvener og mitt kvenske opphav. Men det er vel ikke akkurat nyheter…

Også mimret vi om mine år og bragder som styrkeløfter og strongwomanutøver. Om hvordan det hele starter med jakten på «sommerkroppen 2004» og endte opp med tre NM-gull i styrkeløft, og en haug meritter nasjonalt og internasjonalt i Strongwoman, fordi jeg tilfeldigvis oppdaga at jeg var «litt sterk». Og fordi jeg tenkte at «det har jeg aldri gjort før, så det går helt sikkert bra»…

Vi snakket også litt om kreftkampen og blogginga mi, og hvordan jeg bruker blogg og humor som en slags «overlevelsesstrategi» i det jeg står i nå. Og at det blir fjerde runde cellegift på meg i mårra.

Reporteren sa også at jeg var vakker, så jeg vurderte å ikke slippe han ut herifra <3 Kunne vel blitt en litt annerledes fortsettelse på ettermiddagssendinga med desperate rop om hjelp på radio, politiaksjon på direkten og gudene vet… Jaja, litt drama må man regne med her hos DramaKvenen. 

Og så ble the mother of all news poppet på direkten: jeg jobber så smått med et bidrag til Melodi Grand Prix. Oooh yes! Seriøst. 

Jeg har allerede begynt å skrive teksten på «Stronger than I ever thought that I would be». Låta handler om kreftkampen jeg står i nå, og hvordan det å løfte biler bare blir barnemat i forhold (I don’t have to lift cars to prove my strenght»). Det blir nok også noen strofer på kvensk. Om sisu. Selvsagt.

Har allerede tanker om sceneshow med innhold som pyro, parykkavrykking og billøfting. Vi får nu se… Hadde ikke dette generert poeng, så vet ikke jeg!!??!! 

Så nå må jeg bare finne produsent, musikere og lære meg og synge. Detaljer detaljer… (Her er det bare å komme med innspill eller melde seg frivillig!!) Så får vi se hva som skjer. 

Ellers var det veldig hyggelig å ha besøk av NRK. Som alltid. 

Jeg fikk også velge noen låter. Selvsagt valgte jeg Elin & The Woods med låta Sapmi (en herlig sommerlåt som jeg har bidratt med foto til cover og video), årets ESC-vinner Netta og låta Toy, og til slutt «Survivor» med Destinys Child. Og så et klipp av «Være en kven» med forente kvenske artister

 

 

2BRe0NpyAZQ
CziHrYYSyPc
Wmc8bQoL-J0

 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg